Sola en
Okusi Sola
Brez konzervansov

Sola čaj

Sola čaj iz petih zelišč je pripravljen po postopku, ki so ga za kuhanje čaja že davno tega prakticirale naše babice. Poparek poprove mete, melise, limonske trave, cveta kamilice ter semena navadnega komarčka ne vsebuje konzervansov in umetnih barvil. Za žejne je na voljo v plastenki 0,5 l, za oboževalce pa v različici 1,5 l.

ZeliscniCaj RGB 513x514

Multi Sola

V multivitaminski pijači Multi Sola se skriva devet sadnih razlogov za dobro počutje in zdravje preko celega leta. Pomaranča, limona, ananas, belo grozdje, marakuja, marelica, banana, mango in guava zagotavljajo kar 12-odstotni sadni delež pijače. Za pokušino je na voljo v pločevinki 0,33 l, za žejne v plastenki 0,5 l in za oboževalce v različici 1,5 l.

MultiSola RGB 513x514

Sola Ice Tea z okusom breskve in brusnice

Ledeni čaj Sola breskev je skozi leta postal legenda številka ena v kategoriji osvežilnih pijač. Poživljajoča mešanica breskovega soka, naravnega izvlečka šipka in črnega čaja je negazirana ter ne vsebuje konzervansov. Rdeče obarvan ledeni čaj Sola obljublja nov val energije in pod istim pokrovčkom v eno združuje okus ameriške brusnice, jabolka ter limone.

Breskev Brusnica RGB 513X515

Sola IsoTonic

Sola Isošport je brezalkoholni izotonični napitek, ki vsebuje vse potrebne ogljikove hidrate, vitamine in minerale za regeneracijo telesa po športni aktivnosti. Značilen citrusno obarvan okus daje pijači sadni sok limone, grenivke in mandarine. Rekreacija se konča šele takrat, ko po grlu steče še zadnja kapljica Sole Isošport. Za žejne je na voljo v plastenki 0,5 l.

IsoSport KAPLJICE RGB 513x514

Sola Limonada

Prav vsaka Sola limonada v sebi skriva noro moč, ki poskrbi za nepozabno galaktično popotovanje po vesolju citrusovih not. Poznan, domač okus daje pijači sok limet, pomaranč in limon. Ker so agrumi znani po veliki vsebnosti vitamina C, ga je polna tudi naša limonada. Za žejne je na voljo v plastenki 0,5 l, za oboževalce pa v različici 1,5 l.

Limonada KAPLJICE RGB 513x514