Kontakt

Pivovarna Laško Union d.o.o.
Pivovarniška ulica 2
1000 Ljubljana

T: +386 (0) 1 471 72 17
F: +386 (0) 1 471 72 55
E: info.plu@heineken.com

PËR MEDIA
Ruaj skedarin duke klikuar në linkun.

Ke ndonjë pyetje? Na e dërgo nëpërmjet formularit në vijim dhe ne do të përgjigjemi me kënaqësi. Faleminderit.

Të dhënat e dërguara (emri, mbiemri, adresë e-maili) do të përdoren vetëm për përgjigje ndaj pyetjes suaj.
  Web-faqja jonë përdor disa llojë të kukive të cilët ua mundësojnë përdoruesve një eksperiencë më të mirë, dhe neve na mundësojnë qasjen më të mirë në mënyrën e përdorimit të kësaj web-faqjeje për të përmirësuar produktet dhe shërbimet tona.

  Emri i kukive

  Koha e ruajtjes

  Kontrollori

  Qëllimi i përpunimit të të dhënave

  _ga

  2 leti

  Google Analytics

  Statistika e vizitës së web-faqes

  _gid

  24 ur

  Google Analytics

  Statistika e vizitës së web-faqes

  _gat_gtag_UA_2261127_1

  1 minuta

  Google Analytics

  Statistika e vizitës së web-faqes

  RUAJ
  sqAlbanian
  sl_SISlovenian en_GBEnglish hrCroatian sqAlbanian