Web-faqja jonë përdor disa llojë të kukive të cilët ua mundësojnë përdoruesve një eksperiencë më të mirë, dhe neve na mundësojnë qasjen më të mirë në mënyrën e përdorimit të kësaj web-faqjeje për të përmirësuar produktet dhe shërbimet tona.

Emri i kukive

Koha e ruajtjes

Kontrollori

Qëllimi i përpunimit të të dhënave

_ga

2 leti

Google Analytics

Statistika e vizitës së web-faqes

_gid

24 ur

Google Analytics

Statistika e vizitës së web-faqes

_gat_gtag_UA_2261127_1

1 minuta

Google Analytics

Statistika e vizitës së web-faqes

RUAJ
sqAlbanian
sl_SISlovenian en_GBEnglish hrCroatian sqAlbanian