Kontakt

Pivovarna Laško Union d.o.o.
Pivovarniška ulica 2
1000 Ljubljana

T: +386 (0) 1 471 72 17
F: +386 (0) 1 471 72 55
E: info.plu@heineken.com

PËR MEDIA
Ruaj skedarin duke klikuar në linkun.

Ke ndonjë pyetje? Na e dërgo nëpërmjet formularit në vijim dhe ne do të përgjigjemi me kënaqësi. Faleminderit.

Të dhënat e dërguara (emri, mbiemri, adresë e-maili) do të përdoren vetëm për përgjigje ndaj pyetjes suaj.
Web-faqja jonë përdor disa llojë të kukive të cilët ua mundësojnë përdoruesve një eksperiencë më të mirë, dhe neve na mundësojnë qasjen më të mirë në mënyrën e përdorimit të kësaj web-faqjeje për të përmirësuar produktet dhe shërbimet tona.

Emri i kukive

Koha e ruajtjes

Kontrollori

Qëllimi i përpunimit të të dhënave

_ga

2 leti

Google Analytics

Statistika e vizitës së web-faqes

_gid

24 ur

Google Analytics

Statistika e vizitës së web-faqes

_gat_gtag_UA_2261127_1

1 minuta

Google Analytics

Statistika e vizitës së web-faqes

RUAJ
sqAlbanian
sl_SISlovenian en_GBEnglish hrCroatian sqAlbanian